Het Dorpshuis Van Voor en Door het Dorp 

geheel gerund door vrijwilligersTricht BinnensteBuiten

Download het boekje BinnensteBuiten Expositie Tricht 2021

Krantenartikelen van de expositie TrichtBinnensteBuiten.
Klik op de afbeeldingen voor een groter beeld.
TrichtBinnensteBuiten in de media

SRC TV

SRC TVDe Promo's


Tricht BinnensteBuiten
Wandelen langs 30 portretten in Tricht De buitenexpositie ‘BinnensteBuiten’ toont in dertig portretten openhartige foto’s en verhalen van inwoners van Tricht. Zij vertellen over hun dagelijkse leven en over hoe ze de impact van de coronacrisis
ervaren. Welke invloed heeft het op hun werk, schooltijd en sociale leven? Waar worden ze blij of verdrietig van? BinnensteBuiten is een expositie vol herkenbare én verrassende verhalen om te delen met elkaar.

van, voor en door het dorp
Door de coronacrisis zitten we meer dan ooit thuis. Er is minder contact met familie, vrienden en buren. We dreigen elkaar uit het oog te verliezen. Het project BinnensteBuiten is een initiatief van het Dorpshuis Tricht i.s.m. Platform Tricht Springlevend om het onderlinge contact in het dorp te versterken en bewoners een stem te geven. Juist nu!

Tien interviewers uit Tricht en acht fotografen van de lokale fotogroep maakten dertig innemende portretten van kinderen, jongeren, ouderen, gezinnen, stellen en... het voetbalteam.

De portretten zijn te bezichtigen van 27 maart t/m 30 mei 2021 op tien buitenlocaties in Tricht. Opdat we elkaar zullen blijven zien, elkaars verhalen niet zullen vergeten en naar elkaar blijven omkijken.

Download routekaart Tricht BinnensteBuiten

Download persbericht Opening Tricht BinnensteBuiten

Toegankelijkheid Expositie TrichtBinnensteBuiten
De wandelroute langs de expositie TrichtBinnensteBuiten is rolstoeltoegankelijk. Bij het Apostel Petrus beeld (locatie 2) en het Windhoosmonument (locatie 7) zijn recent toegankelijke opritten aangelegd voor rolstoelgebruikers. Voor slechtziende bezoekers is gelet op de grootte van het lettertype op de expositieborden. Mensen met een visuele beperking kunnen ook een beschrijving van de expositie in word downloaden. 

Download omschrijving expositie TrichtBinnensteBuiten


routekaart Tricht BinnensteBuiten pagina 1
routekaart Tricht BinnensteBuiten pagina 2Bellen
Map