Het Dorpshuis Van Voor en Door het Dorp 

geheel gerund door vrijwilligersOp de koffie

op de koffie - (update september 2020)
Na uitgebreid en persoonlijk overleg is door het koffieochtendteam unaniem besloten om, vanwege de persoonlijke risico’s voor de veelal oudere gasten én de veelal oudere vrijwilligers én hun families, alleen de éérste koffieochtend van 2 september 2020 door te laten gaan van 10:00 - 12:00 uur. Gewoon omdat hij al in de Dorpskrant vermeld stond. Daarna leggen wij de activiteit stil totdat we het voor elkaar en ons zelf verantwoord vinden om te ‘draaien’ en gasten van alle leeftijden veilig te ontvangen.. 

Wij houden met elkaar contact over nieuwe omstandigheden en zodra de situatie daar ruimte voor biedt, willen wij weer aan de slag. Hopelijk wordt dat straks weer zó als elk van ons het eigenlijk in gedachten heeft. Dat zou voor het hele dorp heel waardevol en… gezond zijn. 
Elke woensdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur in het Dorpshuis! Zomaar even een kopje koffie en een praatje en misschien een spelletje, even bij de visboer geweest of een wandeling gemaakt. De koffie staat klaar! Is het ingewikkeld om gewoon binnen te lopen? Schrijf of bel ons dan. We komen je met alle plezier ophalen en ook weer thuis brengen: activiteitenteam@dorpshuistricht.nl of bel met Hanne (573746).


Op woensdagochtend (bij mooi weer) is er een groepje wandelaars die om 09:00 uur bij het Dorpshuis starten met een wandelen en afsluiten met een kopje koffie of thee in het dorpshuis. Interesse om mee te doen? Stuur een berichtje naar Yvonne Buck ( 06-51643615) of kom gezellig op de bonnefooi.
Bellen
Map