Het Dorpshuis Van Voor en Door het Dorp 

geheel gerund door vrijwilligersAanschuiftafel

Vind jij het ook gezellig om met anderen te eten? Of kook je heel graag of juist liever niet? Schuif dan aan, aan onze aanschuiftafel. Samen met, voor en door dorpsgenoten, is de aanschuiftafel een groot succes. Drie gangen. Voor €10,- (kinderen €5,00) gezellig uit eten! Wil je weten wanneer er weer een aanschuiftafel is en hoe jij je kunt inschrijven? Hou dan deze site in de gaten, kijk in de Dorpskrant Tricht of neem contact op met Ton van Vlijmen (een van de coördinatoren) via aanschuiftafel@dorpshuistricht.nl of bel 06-26214171. 

Reserveren kan via aanschuiftafel@dorpshuistricht.nl of middels onderstaand invulformulier.

Oproep

Wil jij dit jaar of alleen deze keer mee helpen met de voorbereidingen, het koken, de afwas of de logistiek er om heen, reageer dan ook even met een mailtje naar hetzelfde mailadres of neem contact op met Angela, Marijke, Toos of Ton.

Er zijn voor deze avond al voldoende kokers dus je hoeft niets anders te doen dan je op te geven (naam, aantal mensen dat met jou mee komt en al of niet vegetarische wensen) via een mailtje naar aanschuiftafel@dorpshuistricht.nl of via de website van het dorpshuis onder het kopje Activiteiten/ Aanschuiftafel : https://www.dorpshuistricht.nl.

 

Bellen
Map