Het Dorpshuis Van Voor en Door het Dorp 

geheel gerund door vrijwilligersAanschuiftafel

Vind jij het ook gezellig om met anderen te eten? Of kook je heel graag of juist liever niet? Schuif dan aan, aan onze aanschuiftafel. Samen met, voor en door dorpsgenoten, is de aanschuiftafel een groot succes. Drie gangen. Voor € 8,- (kinderen € 4,00) gezellig uit eten! Wil je weten wanneer er weer een aanschuiftafel is en hoe jij je kunt inschrijven? Hou dan deze site in de gaten, kijk in de Dorpskrant Tricht of neem contact op met Ton van Vlijmen (een van de coördinatoren) via aanschuiftafel@dorpshuistricht.nl of bel 06-26214171. 

Reserveren kan via aanschuiftafel@dorpshuistricht.nl of middels onderstaand invulformulier.

Wil je mee koken of voorbereiden, meld het dan even bij Angela van der Zouw, Marijke Vernooij, Toos van Alfen of Ton van Vlijmen. Of mail naar aanschuiftafel@dorpshuistricht.nl.


Oproep

Wil jij dit jaar of alleen deze keer mee helpen met de voorbereidingen, het koken, de afwas of de logistiek er om heen, reageer dan ook even met een mailtje naar hetzelfde mailadres of neem contact op met Angela, Marijke, Toos of Ton.

Wir kucken mal in der Deutschen Küche!

voor de Aanschuiftafel van 28 november

 Bij de voorbereidingen voor de komende Aanschuiftafel kwam een van onze vrijwilligers met een folder van de Lidl over de Duitse week. En meteen was de keuze gemaakt. Wir kucken mal in der Deutsche Küche! En dat kan makkelijk in de komende koudere en donkere dagen.

Sauerkraut, Zwiebelsuppe, Currywurst, Goulash, Bratkartoffeln, Apfelstrudl… er is voldoende inspiratie te vinden voor een lekkere en gezellige Trichtse maaltijd met een Duits accent, voor jong en oud. Na Italië, Mexico, Frankrijk, Oostenrijk of België gaan we nu een keer aan de slag met Trichtse varianten op Duitse gerechten die hier vast en zeker lekker gevonden worden.

Dus wij nodigen jou en jullie van harte uit om woensdagavond 28 november aan te schuiven in het dorpshuis. Aanvang 18 uur en de foyer/bar is al open vanaf 17.30 uur.

Er zijn voor deze avond al voldoende kokers dus je hoeft niets anders te doen dan je op te geven (naam, aantal mensen dat met jou mee komt en al of niet vegetarische wensen) via een mailtje naar aanschuiftafel@dorpshuistricht.nl of via de website van het dorpshuis onder het kopje Activiteiten/ Aanschuiftafel : https://www.dorpshuistricht.nl.

Zorg dat je op tijd reserveert. Je krijgt altijd een digitale bevestiging wanneer jouw boeking binnen is. Reserveer vóór zondagavond 25 november. Op maandag 26 november gaan we inkopen doen en aan de slag met de voorbereiding. Gratis annuleren kan daarom ook maar tot en met die zondag. Maar…. gewoon niet annuleren en juist lekker komen mee eten op die 28e november. Schrijf je in met familie, vrienden of buren, doe het!

Ben je 15 jaar of jonger dan betaal je slechts €4 en ben je ouder, dan betaal je €8 voor deze smakelijke driegangen maaltijd met een Duits accent.

Guten Appetit!

Data voor volgend jaar:
Zet alvast in jouw agenda: de data voor 2018-2019!
woensdagavond 28 november
woensdagavond 27 februari
woensdagavond 17 april
woensdagavond 26 juni
Aanvang blijft 18.00 uur en bar open vanaf 17.30 uur.