Het Dorpshuis Van Voor en Door het Dorp 

geheel gerund door vrijwilligersAanschuiftafel

Vind jij het ook gezellig om met anderen te eten? Of kook je heel graag of juist liever niet? Schuif dan aan, aan onze aanschuiftafel. Samen met, voor en door dorpsgenoten, is de aanschuiftafel een groot succes. Drie gangen. Voor € 8,- (kinderen € 4,00) gezellig uit eten! Wil je weten wanneer er weer een aanschuiftafel is en hoe jij je kunt inschrijven? Hou dan deze site in de gaten, kijk in de Dorpskrant Tricht of neem contact op met Ton van Vlijmen (een van de coördinatoren) via aanschuiftafel@dorpshuistricht.nl of bel 06-26214171. 

Reserveren kan via aanschuiftafel@dorpshuistricht.nl of middels onderstaand invulformulier.

Wil je mee koken of voorbereiden, meld het dan even bij Angela van der Zouw, Marijke Vernooij, Toos van Alfen of Ton van Vlijmen. Of mail naar aanschuiftafel@dorpshuistricht.nl.


Oproep

Wil jij dit jaar of alleen deze keer mee helpen met de voorbereidingen, het koken, de afwas of de logistiek er om heen, reageer dan ook even met een mailtje naar hetzelfde mailadres of neem contact op met Angela, Marijke, Toos of Ton.


Agenda

22 september Burendag

Op 22 september is het weer nationale Burendag. In het dorpshuis vieren we dat o.a. met een speciale editie van de Aanschuiftafel. Deze keer staat Het Betuws Dagorkest centraal met bijzondere muziek. Inwoners van o.a. Tricht, Geldermalsen en Buurmalsen, jong en oud, spelen er in mee onder leiding van Bart van den Goorbergh. Omdat er die avond  muziek klinkt vanuit allerlei windstreken bestaat het menu ook weer uit gerechten van verschillende landen. 
Wil je komen luisteren en mee eten dan ben je vanaf half zes van harte welkom Wil je mee helpen met het koken van een gerecht of wil je met jouw buren , familie en vrienden mee eten, laat het ons dan weten via aanschuiftafel@dorpshuistricht.nl  of bel  even  met Ton: 06-26214171. Inschrijven kan tot en met zondag 16 september. 
Deelname kost € 10 voor volwassenen en € 5 voor jongeren tot en met 15 jaar. Kom, luister en eet mee.

Data voor volgend jaar:
Zet alvast in jouw agenda: de data voor volgende seizoen 2018-2019!
woensdagavond 21 november
woensdagavond 27 februari
woensdagavond 17 april
woensdagavond 26 juni
Aanvang blijft 18.00 uur en bar open vanaf 17.30 uur.