Het Dorpshuis Van Voor en Door het Dorp 

geheel gerund door vrijwilligersAanschuiftafel

Vind jij het ook gezellig om met anderen te eten? Of kook je heel graag of juist liever niet? Schuif dan aan, aan onze aanschuiftafel. Samen met, voor en door dorpsgenoten, is de aanschuiftafel een groot succes. Drie gangen. Voor € 8,- (kinderen € 4,00) gezellig uit eten! Wil je weten wanneer er weer een aanschuiftafel is en hoe jij je kunt inschrijven? Hou dan deze site in de gaten, kijk in de Dorpskrant Tricht of neem contact op met Ton van Vlijmen (een van de coördinatoren) via aanschuiftafel@dorpshuistricht.nl of bel 06-26214171. 

Reserveren kan via aanschuiftafel@dorpshuistricht.nl of middels onderstaand invulformulier.

Wil je mee koken of voorbereiden, meld het dan even bij Angela van der Zouw, Marijke Vernooij, Toos van Alfen of Ton van Vlijmen. Of mail naar aanschuiftafel@dorpshuistricht.nl.


Oproep

Wil jij dit jaar of alleen deze keer mee helpen met de voorbereidingen, het koken, de afwas of de logistiek er om heen, reageer dan ook even met een mailtje naar hetzelfde mailadres of neem contact op met Angela, Marijke, Toos of Ton.


Agenda

woensdag 30 mei 2018: De Lente komt op tafel! 

Tot en met 20 mei kun je je opgeven voor deze aanschuiftafel. Maximale bezetting is 80 gasten.  Voor € 4 voor jongeren tot en met 15 jaar en €8 voor volwassenen. Graag gepast betalen maar….. je kunt ook pinnen als je dat wilt.

Op woensdagavond 30 mei staan vanaf 18.00 uur allerlei lenteachtige gerechten voor jullie klaar bij de Aanschuiftafel in het dorpshuis. Het wordt een lekker menu, met een keuze uit twee soorten soep, stokbrood en kruidenboter, hoofdgerecht met een vegetarisch of vleesgerecht, groenten, gebakken krieltjes, salades en een lekker toetje. 

De bar is open vanaf 17.30 uur en we beginnen met z’n allen om 18.00 uur met een moment stilte. Dat moment stilte is er tegenwoordig ook aan het gezamenlijke eind rond 20.00 uur. 
Er zijn voldoende kokers en bakkers maar extra hulp is altijd welkom. Mail dan even naar aanschuiftafel@dorpshuistricht.nl en via dat mailadres kun jij jezelf ook opgeven samen met andere eters die jij uitnodigt of meebrengt. Dan krijg je een bevestiging van jouw inschrijving thuisgestuurd.
Je kunt ook telefonisch boeken door te bellen met Ton: 06-26214171. Je bent van harte welkom! 
Vier de lente en eet mee!

Barbecue als afsluiting van dit seizoen:

Op woensdag 27 juni sluiten we, hopelijk ook met jou, samen het seizoen 2017-2018 van de Aanschuiftafel af. Met de traditioneel geworden barbecue. Om de kwaliteit van het vlees te garanderen en veel lekkere salades en toetjes te kunnen aanbieden, is de prijs, net als vorig jaar, iets hoger dan normaal: € 10 voor ouderen en € 5 voor jongeren tot en met 15 jaar.
Eet mee en ontvang een bericht van deelname als je reserveert via aanschuiftafel@dorpshuistricht.nl
Bar open vanaf 17.30 uur. Afhankelijk van het weer eten we binnen of buiten.

Data voor volgend jaar:
Zet alvast in jouw agenda: de data voor volgende seizoen 2018-2019!
woensdagavond 26 september (nog niet definitief)
woensdagavond 21 november
woensdagavond 27 februari
woensdagavond 17 april
woensdagavond 26 juni
Aanvang blijft 18.00 uur en bar open vanaf 17.30 uur.