Het Dorpshuis Van Voor en Door het Dorp 

geheel gerund door vrijwilligersAanschuiftafel

Vind jij het ook gezellig om met anderen te eten? Of kook je heel graag of juist liever niet? Schuif dan aan, aan onze aanschuiftafel. Samen met, voor en door dorpsgenoten, is de aanschuiftafel een groot succes. Drie gangen Voor € 8,- (kinderen € 4,50) gezellig uit eten! Wil je weten wanneer er weer een aanschuiftafel is en hoe je je kunt inschrijven? Hou dan deze site in de gaten, kijk in de Dorpskrant Tricht of neem contact op met de activiteitencoördinatoren Ton van Vlijmen via aanschuiftafel@dorpshuistricht.nl of bel Gerd Buyserd (0345-572224).

Reserveren kan via aanschuiftafel@dorpshuistricht.nl of middels onderstaand invulformulier.

Wil je mee koken of voorbereiden, meld het dan even bij Gerd Buyserd, Marijke Vernooij, Hans van Empel of Ton van Vlijmen. Of mail naar aanschuiftafel@dorpshuistricht.nl

Oproep

Wil jij dit jaar of alleen deze keer mee helpen met de voorbereidingen, het koken, de afwas of de logistiek er om heen, reageer dan ook even met een mailtje naar hetzelfde mailadres of neem contact op met Angela, Gerd, Marijke, Hans of Ton.

Aanschuiftafels in 2017-2018

woensdag 29 november --  woensdag 28 februari --woensdag 11 april -- woensdag 30 mei --woensdag 27 juni barbecue. 

 Aanschuiftafel 'Oostenrijkse keuken'

Aanschuiftafel bezoekt voor het eerst de Oostenrijkse keuken!

Daarbij denken we aan typische gerechten uit het land van fraaie bergweiden, jodelen en Tirol.

Een voorafje ‘mit warme Sauerkraut mit Wurst und Senf’,de Wiener Schnitzel wel of het bekende lekkere varkensgebraad, aardappelen, grof gesneden, in de schil uit de oven, krokant gebakken, met typisch Oostenrijkse groenten,als toetje: Apfelstrudl mit Eis und Sahne?? Wij staan open voor suggesties, voor aanvullende opties voor  het voor- en hoofdgerecht. Laat het ons snel weten of nog beter: bied je aan om deze gerechten zelf te bereiden! Doen! Je moet daarbij denken aan een gerecht voor ongeveer 30 personen. Wij horen het graag!

 

Wil je mee eten dan heel graag aanmelden via  aanschuiftafel@dorpshuistricht.nl of je kunt natuurlijk ook altijd Gerd Buyserd of Ton van Vlijmen even bellen.

Neem je partner, familie, kennissen, buren… noem maar op…. gerust mee.

Graag opgeven  vóór zondagavond 26 november 2017.