Het Dorpshuis Van Voor en Door het Dorp 

geheel gerund door vrijwilligersBurendagPianomuziek door Gregory Wammes bij het Burendag-ontbijt!

De nationale Burendag 2019 vieren we dit jaar met een heerlijk ontbijt in plaats van de avondmaaltijd. Een ontbijt biedt ook meer mogelijkheden om met kinderen er aan deel te nemen en dat willen we hiermee stimuleren. Een ontbijt als aanschuiftafel. Zelfde idee, zelfde bedoeling. Ook dit jaar weer met muziek. Geen orkest maar een echte solist. Op piano. Gregory Wammes, die nu op de Lingedijk in Buurmalsen woont, heeft lange tijd in Tricht gewoond en hij vindt het heel leuk om daar nu ‘spelend’ weer even terug te zijn.

Gregory speelt bekende en minder bekende melodieën, modern en klassiek, improviseert op muzikale thema’s en schept zo een decor van bijzondere klanken om heerlijk bij wakker te worden en samen met andere inwoners te genieten van verse broodjes, allerlei soorten beleg, gebakken en gekookte eitjes, fruit, yoghurt en allerlei andere lekker dingen. Nu niet een keer met een vol gevoel gelijk na de Aanschuiftafel naar bed maar op 28 september met een goed gevulde maag de zaterdag in! Dan heb je nog de hele dag! Voor jezelf en voor én met jouw buren!

Geef jouw naam bijtijds door via aanschuiftafel@dorpshuistricht.nl want dan kunnen we rekening houden met jouw komst. Je krijgt een bevestiging via de mail van jouw inschrijving. Geef aan met hoeveel kinderen, buren of familieleden en bekenden je deel neemt en wij zetten hun namen op de lijst. Het buffet gaat om 9 uur open.

En wat kost het? Voor iedereen ouder dan 14 jaar deze keer € 5 en voor alle jongeren tot en met 14 jaar slechts €2,50. Dat moet toch lukken! Ook voor vegetariërs!
Oh ja, en tussendoor is er ook nog een bijzondere verrassing voor een aantal inwoners.
Nieuwsgierig? Schrijf je vóór 20 september in en eet dan mee!
Wil je mee helpen of iets maken? Bel Ton: 06-26214171.
Bellen
Map