Het Dorpshuis Van Voor en Door het Dorp 

geheel gerund door vrijwilligersSponsoring Verbouwing 

Ga naar de bedankpagina voor de namen van de sponsoren van de verbouwing.

Naast het gebruik van vele verenigingen en organisaties, is ons Dorpshuis is de afgelopen twee jaar een belangrijke ontmoetingsplek in het dorp geworden. Ruim 100 vrijwilligers zetten zich in voor het Dorpshuis en alle activiteiten daar omheen. Veel voorzieningen -  denk aan de supermarkt en de geldautomaat -  zijn verdwenen, maar het Dorpshuis biedt nieuwe mogelijkheden. Jong en oud maken door de activiteiten kennis met elkaar en zo ontstaan beginnende vriendschappen en ook zakelijke en zorggerichte contacten. Mede hierdoor blijft Tricht een aantrekkelijk dorp om te wonen, te werken en te ondernemen. 


Ons Dorpshuis VanVoor en Door het dorp past niet meer bij het huidige en toekomstige gebruik. Bovendien is het hopeloos verouderd en voldoet nauwelijks meer aan de huidige wettelijke eisen.
De hoogste tijd voor verbouwing! Wat willen we gaan aanpakken: nieuwe kleedruimten, sanitair, aangepast foyer, nieuwe keuken, uitbouwen, verbeterde opslag. Benieuwd? Klik hier voor de uitgebreide bouwtekening.

Er is en wordt blijvend hard gewerkt door vrijwilligers om de benodigde gelden bijeen te krijgen!
We doen dit door:

Eigen geld
Subsidie
Bewoner sponsoractie
Bedrijven sponsoractie


Passend bij onze gedachte VanVoor en Door, wordt de verbouwing door eigen lokale ondernemers uitgevoerd!Kaart