Het Dorpshuis Van Voor en Door het Dorp 

geheel gerund door vrijwilligersTV TRICHT

TV Tricht is een initiatief van Vivien de Laak na de oproep voor ideeën van nieuwe activiteiten van Dorpshuis Tricht. De eerste aflevering van TV Tricht is al op 14 april 2018 in de lucht. TV Tricht zal alle programma’s op eigen YouTube kanaal plaatsen.  Daarnaast kan iedereen op de Facebook pagina van TV Tricht en de website van Dorpshuis Tricht onze programma’s vinden. 

Naast de grote verscheidenheid aan activiteiten die reeds door het activiteiten-team van Dorpshuis Tricht wordt georganiseerd, zal TV Tricht een rol spelen in het onder de aandacht brengen en verslag doen van gedenkwaardige gebeurtenissen in ons dorp Tricht. Denk hierbij aan verslaglegging van, bijvoorbeeld, de Koningsdag, de levende kerststal, de DDD-avonden en aanschuiftafels, maar óók programma-series met thema's gericht op professionals, kinderen, ouderen, muziek, kunsten en sport.

Net als Dorpshuis Tricht zal óók TV Tricht volledig leunen op de liefdevolle inzet van vrijwilligers. TV Tricht is een organisatie zonder winstoogmerk die een waardevol maatschappelijk belang nastreeft als bindende factor die de inwoners van ons dorp dichter bij elkaar brengt middels programma's met hoogwaardige inhoud.

Wij verwachten met het productie-proces op speelse wijze een positieve impuls te kunnen geven en wederzijds begrip te bevorderen, binnen én buiten ons prachtige dorp; Tricht.

Aflevering 1: 'The Interview Room' - Anita Pauw, Professioneel Organizer

Het uitgebreide interview met Anita Pauw staat nu op het YouTube kanaal van TV TRICHT (https://youtu.be/tC6dfs_9yDM). 


Anita Pauw, professioneel organizer, gaf een workshop op 20 maart 2018 voor een DDD-avond bij ons dorpshuis. TV Tricht heeft na de DDD-avond Anita Pauw geïnterviewd om meer te weten over de branche van professioneel organizer. Anita vertelde vele tips van het opruimen en organiseren van jouw woonruimte, agenda of persoonlijke leven.