Het Dorpshuis Van Voor en Door het Dorp 

geheel gerund door vrijwilligersSwing-in Tricht

Het team dat twee keer per jaar de dansavond in het Dorpshuis organiseert, gaat dit jaar een Oud en Nieuw feest organiseren! ‘We denken al jaren aan een activiteit op Oudejaarsavond en dit jaar gaat het er van komen!’, aldus een van de leden van het team. ‘De sfeer van de dansavonden is altijd erg leuk en we hopen dat we deze sfeer kunnen koppelen aan de feestelijkheid van Oudejaarsavond. We zorgen voor goede muziek, champagne, lekkere hapjes en een gezellig Dorpshuis en hopen dat daar veel mensen op af komen’. Het feest zal beginnen om 22.00 uur en duurt tot 3.00 uur.

Kaarten à 5 euro zijn te koop in de voorverkoop èn aan de zaal. De champagne en de hapjes zijn daarbij inbegrepen. Voorverkoop via Karina (06-10169354), Kristin (06-27084768), Ton (06-26214171), of Tessa (06-10290581) 


Samen met je vrienden, familie, kennissen en dorpsgenoten wat drinken, dansen, bijkletsen en genieten van gouwe ouwe dansmuziek ? Dat kan tijdens de dansavonden in het dorpshuis! Wil je weten wanneer er weer een dansavond is? Hou dan deze site in de gaten, kijk in de Dorpskrant Tricht of neem contact op met de activiteitencoördinatoren via  
activiteitenteam@dorpshuistricht.nl