Het Dorpshuis Van Voor en Door het Dorp 

geheel gerund door vrijwilligersCREA

Ben je creatief,.. of wil je ontdekken of je creatief bent,.. Schuif aan bij CREA!

Dit idee is ontstaan tijdens één van de DDD-avonden waarin ieder zijn wensen kenbaar kon maken.

Hieruit kwam naar voren dat de creatieve dorpelingen bij elkaar wilden komemen om samen creatief bezig te zijn. Denk daarbij aan bijvoorbeeld schilderen, quilten, haken, kledingen naaien, breien of knutselen. Kennis en kunde wordt volop gedeeld en de avonden zijn een bron van inspiratie. Er staan ervaren Trichtenaren voor u klaar en vergeet geen wol en pennen/haaknaald of overige materialen mee te nemen. Tijdens deze avonden worden er voor de liefhebbers ook workshops aangeboden. 

Het dorpshuis is iedere dinsdagavond vanaf 19.30 uur open. De ene dinsdagavond een DDD avond en de andere dinsdagavond is CREA avond. Kijk voor actuele activiteiten in de Dorpskrant of op onze Facebookpagina

Bij de Crea-avonden komen ook weer leuke technieken aan de orde. Bijvoorbeeld grappige lampjes maken van draad en lijm, het indertijd heel bekende werken met macramé staat op de lijst, stenen worden beschilderd, handvaardigheid maar ook tekenen en schilderen staan op het programma. En allemaal gepresenteerd  en georganiseerd Van, Voor en Door enthousiaste inwoners van Tricht en omgeving.
Uiteraard mag je op die avonden ook komen met je eigen werk of voor de gezelligheid. 
Voor meer informatie over of opgeven voor deze workshops

Vera  Tel.  505246 e-mail : crea@dorpshuistricht.nl  of
Tessa Tel.  572156 e-mail: 
crea@dorpshuistricht.nlof

 Heb je ideeën voor een CREA avond of een DDD avond laat het ons weten!


Agenda
Voor actuele informatie, kijk op onze facebookpagina,
of zie hieronder voor de artikels uit de Dorpskrant Tricht.  

 

Doe jij mee in het volgend seizoen?

Al vele malen is het flink druk geweest in het dorpshuis van Tricht op de DDD- en de Crea-avonden. Veel enthousiaste reacties. Voor het programma van de dinsdagavonden in 2018-2019 zoeken we daarom weer inspirerende dorpsbewoners die anderhalf tot twee uur willen vertellen over hun beroep, hun hobby of hun fascinatie. Al een paar jaar zijn er steeds weer bekende en nieuwe gezichten die de medebewoners van Tricht in het dorpshuis iets willen laten zien, horen of ervaren. Dat kan met een verhaal, al of niet met PowerPoint presentatie, met muziek en/of zang of poëzie op een van de DDD-avonden of door het aanbieden van een creatieve workshop op de Crea-avonden.

De DDD (De Dinges Dinsdag)- en Crea-avonden worden afwisselend altijd op een dinsdagavond georganiseerd. Tussen 20.00 en 22.00 uur in de foyer. We hopen ook het komend seizoen weer een bijzonder aanbod te realiseren. Mede dankzij jou misschien! Schrijf een mailtje naar DDD@dorpshuistricht.nl of Crea@dorpshuistricht.nl en wij bereiden samen met jou de avond voor.

In de vitrinekasten in het dorpshuis (ook van buiten af te bewonderen) worden herhaaldelijk creatieve resultaten tentoongesteld. Kijk maar eens! De bar is al vanaf 19.30 uur geopend.

 
Bellen
Map